Oprema za industriju - fabrike za preradu vode: merači protoka, senzori prutiska, HMI kontroleri sa integrisanim PLCom, namenske aplikacije, pumpe i instalacije. Grundfos nudi gotovo neograničeni asortiman pumpi. Zahvaljujući svojoj čvrstini i pouzdanosti predstavljaju idealno rešenje za upotrebu u zahtevnim okruženjima industrije i za komunalnimu primenu. Kao ovlašćeni distributer GRUNDFOS za Srbiju Anikon Vam može pomoći u izboru optimalnog rešenja za sve namene. Ne ustručavajte se u koliko imate pitanje, rado ćemo pružiti odgovore na sve Vaše nedoumice.

    U našoj ponudi se nalaze GRUNDFOS proizvodi - Tečni hemijski dozeri i sistemi uključuju analizatore i kontrolere za različite industrijske i komunalne namene. Kvalitet garantuje br.1 pozicija medju najboljim svetskim proizvodjačima koja se kvalitetom jasno distancirala od konkurencije.

    Budite slobodni da nas kontaktirate u vezi sa svim dodatnim informacijama vezano za vaše potrebe koristeći online formular desno ili neki od naših kontakt telefona.