SMART Digital, DDA, DDC, DDE

  SMART Digital DDA DDC DDEPumpe za inteligentno doziranje s novim pogonom i mehanizmima za podešavanje predstavljaju savršeno rešenje za sve složenije doziranje. Olakšavaju život svojim korisnicima jer su zahvaljujući njima procesi precizni, pouzdani i jeftini.

  SMART Digital pumpe za doziranje ispunjavaju ove zahteve jer imaju najsavremeniju tehnologiju pogona, potpuno novu dimenziju lakoće upotrebe i inteligentni FlowControl sistem. Ova svojstva obezbeđuju ekstremno precizne, pouzdane i jeftine procese u kombinaciji s najboljim mogućim odnosom između cene i performansi.

  U ponudi su tri različita opsega pumpi od kojih sve imaju snažne koračne motore s promenljivom brzinom rada; univerzalno napajanje; i potpunu PTFE membranu koja ispunjava najveće zahteve u pogledu otpornosti na hemikalije i izdržljivosti.

   DDA

  Model DDA je pumpa za složene i zahtevne primene gde je fokus usmeren ka maksimalnoj pouzdanosti procesa. Osim povećanog raspona kapaciteta i odnosa između min. i maks. opsega merenja od 1: 3000, ima i FlowControl, sistem za nadzor pritiska, AutoFlowAdapt i integrisano merenje protoka. Ovaj komplet za industrijske namene zaokružen je dodatnim režimima rada kao što su tajmer za doziranje u toku radne sedmice i novim funkcijama poput automatske deaeracije.

  DDC

  Model DDC impresionira funkcijama kao što su jednostavno, intuitivno upravljanje pomoću točkića i grafički LC ekran na više od 25 jezika. Povrh toga, svi standardni režimi rada i ulazi/izlazi, poput analogne kontrole ili izlaznog releja, mogu biti integrisani u kontrolne sisteme. Ova pumpa je pogodna za sve namene i to zahvaljujući odlikama kao što su funkcija SlowMode (protiv kavitacije) za medije koji imaju veliki viskozitet, i zbog jednostavnog režima kalibracije.

  DDE

  Model DDE je jeftina, osnovna pumpa koja pruža sve pogodnosti digitalnog doziranja, kao što su maksimalni odnos između min. i maks. opsega merenja od 1: 1000 i glatko, kontinuirano doziranje. Ovaj model može da zameni čitav niz postojećih modela čija stopa doziranja ide od 0.006 do 6 l/h. Ova stopa se određuje pomoću logaritamske skale koja varira od 0.1-100 %. Ovaj model ima jednostavnu kontrolu impulsa, funkciju spoljnog zaustavljanja i mehanizam za davanje signala kada je sistem prazan što ga čini idealnim za osnovne OEM primene.

  ANIKON je ovlašćeni
  GRUNDFOS distributer i
  GRUNDFOS partner za industriju

  Grunfos - Autorizovani servisni partner
  Grunfos - Autorizovani servisni diler