JP Booster

  JP pumpa je samousisna, jednostepena, centrifugalna pumpa sa aksijalnim usisnim otvorom i radijalnim

  ispusnim otvorom, G 1 ili Rp 1. Ova pumpa ima ugrađeni izbacivač sa usmeravajućim krilcima za 

  JP Booster

  optimalna svojstva samousisavanja.

  JP pumpe su dostupne izrađene od dva različita materijala.

  Varijanta materijala A: Gornji poklopac, nosač motora i donji poklopac u jednoj celini. Ručica se montira unakrsno. Oba elementa su izrađena od kompozitnog materijala.

  Varijanta materijala B: Gornji poklopac od nerđajućeg čelika, nosač motora od aluminijuma i donji poklopac od nerđajućeg čelika, sve zasebni delovi.

  Robustan dizajn pumpe čini je odgovarajućom za fiksnu instalaciju. Kompozitna ručica izrađena po meri montira se po dužini.

  Pumpa je direktno spojena sa specijalnim, ventilatorom hlađenim, asinhronim Grundfos motorom koji je prilagođen performansama ove pumpe. Jednofazni motori imaju ugrađen termalni prekidač tako da im nije potrebna dodatna zaštita motora. Trofaznim motorima je potrebna spoljašnja zaštita

   Primena

  Napravljena za dug radni vek bez smetnji, mala i zgodna Grundfos mlazna pumpa pogodna je za razne vrste snabdevanja vodom i prenošenja vode za kuću, baštu i razne hobije, a može se koristiti i u poljoprivredi, hortikulturi i manjim industrijskim postrojenjima.

  Kada se koristi u kombinaciji sa uređajem za kontrolu pritiska ili rezervoarom, JP pumpa je idealna za male sisteme za vodosnabdevanje.

  Karakteristike i prednosti

  • Samousisne
  • Stabilan rad čak i u slučaju pojave vazduha u tečnosti.
  • Idealna za male sisteme za vodosnabdevanje
  • Kompaktna i zgodna.

  ANIKON je ovlašćeni
  GRUNDFOS distributer i
  GRUNDFOS partner za industriju

  Grunfos - Autorizovani servisni partner
  Grunfos - Autorizovani servisni diler